Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/274-7031

Hűségpont rendszer

1. Ki veheti igénybe a hűségpontokat? 

A hűségpontokat bárki igénybe veheti, aki regisztrál a www.eszkozbeszerzes.hu oldalon. Minden vásárlás alkalmával, a megvásárolt termékek adatlapján feltüntetett pontokat jóváírjuk Önnek. A pontokat a következő vásárlás alkalmával tudja érvényesíteni. Kérjük ne feledkezzen meg a vásárlás alkalmával bejelentkezni a rendszerbe, email címe és jelszava megadásával.

2. Mennyit érnek a pontok?

A vásárlás minden 100 forintja után kap 5 pontot. A hűségpontokat a rendszer automatikusan átkonvertálja Ft értékre, és a hűség számlán már így jelenik meg.
Például: Termék ára bruttó 8000Ft ez 400pont, azaz vásárlása értékének 5%-át kapja meg.
Fenntartjuk a jogot a pontok átváltási értékének változatására előzetes értesítés nélkül. Itt mindig megtalálja az aktuális átváltási értéket:

1 pont = 1 Ft.

3. Meddig válthatóak be a megszerzett hűségpontok?

A gyűjtött pontok a jóváírástól számított 180 napig használhatók fel.

4. Hol tudom megnézni, hogy hány hűségpont áll rendelkezésemre?

Jelentkezzen be a fejléc menüben található [PROFIL] menüpontban. Bejelentkeztés után az oldal közepén lévő [HŰSÉGSZÁMLA] fülre kattintva tudja ellenőrizni, hogy a következő vásárlás alkalmával hány pontot tud beváltani. 

5. Hogyan válthatom be a hűségpontokat?

Meglévő hűségpontjait a vásárlás során, a [Kosár] -> [Megrendelés] -> 2. pont Száll. és Fiz. módok -> "Hűségpontok beváltása" opciónál tudja beváltani. Először válassza ki a fizetési módot. A fizetési mód kiválasztása után a "Hűségpontok beáváltása" opciónál tudja beváltani a hűségpontokat. Előző vásárlásai alapján, a rendszer automatikusan felajánlja, hogy hány hűségpontot tud érvényesíteni. 

A Pénztár oldalon az 3. pontban, az "Adatok ellenőrzésénél" tudja megnézni, hogy a hűségpontok levonása után, mennyi a fizetendő végösszeg.

Regisztráljon most ide kattintva!