Új jelszó kérése
Kategóriák

Szerepjáték

Fő kategória >Játékok >Szerepjáték

Sorrend:


Bosch Tassimo kávégép
Egy figyelmes vendéglátó minden esetben megkínálja kávéval a vendéget, de ehhez szükségünk lesz egy olyan kiváló kávéfőzőgépre, mint ez a Bosch Tassimo kávéfőző. A játék pontos mása a gyártó való kávéfőzőjének, így már megjelenésében is megegyezik az eredetivel, és a játékélmény valódiságát tovább növeli az elektronikának köszönhető hanghatások. természetesen a csomagban találunk egy csészét is alátéttel és kanállal, amiben felszolgálhatjuk a legfinomabb frissítő hatású kávénkat....
15 990 Ft
15 990 Ft
Bosch akkus csavarbehajtó
Ez egy kitűnő lehetőség a gyermekének hogy megtanuljon barkácsolni, és ne az apu valódi szerszámaival játsszon!Valódi Bosch termék!Tartalmaz: csavarbehajtó készüléket , és két stiftet

A termék 2x 1,5V-os R03 -as elemmel működik melyet a készlet nem tartalmaz, de webáruházunkban rendkívűl kedvező áron kínálunk hozzá.
3 750 Ft
3 750 Ft
Bosch konyha „Cool”
A gyerekek gyakran játszanak olyan játékokat, amikben a szülők mindennapi dolgait utánozzák le. Az egyik ilyen legnépszerűbb játék amikor a konyhában felmerülő házimunkát viszik át játékos formába, de persze ehhez nem árt egy játékkonyha, ami méretben megfelel illeszkedik hozzájuk, de ugyanolyan lehetőségeket kínál, mint egy igazi konyha. Ebben segít ez a nagyszerű Bosch Cool konyhakészlet. Legyen szó edényekről, étkészletről, vagy éppen valamilyen ételről, a játék számos kiegészítője között ...
33 990 Ft
33 990 Ft
Barbie takarító szett
Barbienak is takarítania kell időnként. Erre a feladatra legalkalmasabb egy rózsaszínű komplett takarító kocsi. Ha van kedved neked is besegíteni a takarításba, akkor fogd ezt a húzható kocsit, töltsd meg a vödröt vízzel, és tanuld el anyutól a takarítás csínját-bínját.Tartozékok:

- húzható kocsi

- partvis

- felmosófa

- vödör

- seprű, lapátMérete: 25 x 12 x 56 cm
8 990 Ft
8 990 Ft
Bosch láncfűrész védőfelszereléssel
Ez egy kitűnő lehetőség a gyermekének hogy megtanuljon barkácsolni, és ne az apu valódi szerszámaival játsszon!Bosch láncfűrész védőruházattal.

Tartozékok: védősapka, védőkesztyűA termék 3db 1,5V-os R6 -os elemmel működik melyet a készlet nem tartalmaz, de webáruházunkban rendkívűl kedvező áron kínálunk hozzá.
13 990 Ft
13 990 Ft
Bosch összecsukható szerszámpad
Ez egy kitűnő lehetőség a gyermekének hogy megtanuljon barkácsolni, és ne az apu valódi szerszámaival játsszon!Valódi Bosch felszereléssel!Tartalmaz: csavarhúzókat, csavarokat, satut, kalapácsot, és munkapadot ahol bátran sérülés veszélye nélkül játszhat!
17 990 Ft
17 990 Ft
Black & Decker Elektromos csavarhúzó
Ilyen profin felszerelkezve lehet igazán szorgalmasan barkácsolni. Legyen szó fúrásról vagy csavarozásról, ez a szuper szerszám mindenben a segítségedre lesz. csavarozáshoz használhatsz kereszt vagy sima csavarhúzó fejet. Tekerhetsz kifelé vagy befelé. Fúráshoz pedig egy csigafúrót tegyél a tokmányba, amit két sebességgel is tud forgatni a gép. Az elektromos csavarhúzó az igazi géppel megegyező kidolgozást kapott, ami nagyon komoly külsőt kölcsönöz a játéknak. Az elemeknek köszönhetően a műkö...
5 990 Ft
5 990 Ft
Puhatestű baba hanggal, 28 cm
Alvótársat keresel? Ezzel a puha testű babával szórakozás lesz az alvás! Az interaktív baba a hasán levő gomb megnyomásával sír, nevet és gügyög.
Egyéb információ

a baba mérete 28 cm
6-féle hangot ad összesen
ajánlott korcsoport 10 hónap felett
3 155 Ft
3 155 Ft


Sorrend:

Webáruház készítés