Kategóriák

Szerepjáték

Fő kategória >Játékok >Szerepjáték

Sorrend:


Piros játékvasaló

Egy ilyen piros kis vasalóval pillanatok alatt kivasalhatod a babáid kedvenc ruháit. A kis játékvasaló pont olyan kialakítást kapott, mint a valódi testvéreik, így a gyerekek teljes mértékben eljátszhatják a házimunka ezen részét. A vasalón még a hőfokszabályzó és a pára képző gomb is pont ott lett kialakítva ahol a valódi vasalókon lenni szokott. Játszd el, hogy kimosod a babák ruháját, a mosás után pedig vasald ki, hogy ne legyenek rajta ráncok, és a babák a legszebben mutassanak a szépen vasalt ruháikban.

Jellemzők:
- Piros játék vasaló
- Hőfokszabályzó tekerőgombbal

2 170 Ft
2 170 Ft
Fodrász készlet
A csomag tartalma; hajszárító, tükör, fésű, parfüm, 2 db hajcsat. A hajszárító 2 db AAA-s elemmel működik, ami nem része a csomagnak.
3 859 Ft
3 859 Ft
Márk, rongybaba ruhákkal
Márk egy csibészes arcú, mosolygós rongybaba. Fiú létére nagyon szeret öltözködni. Hat komplett öltözékből álló ruhatára van, minden időjárás esetén megfelelően tud öltözködni.

Egyéb információ

a baba mérete 16 cm
ajánlott korcsoport 3 év felett
Legler márka
3 331 Ft
3 331 Ft
Puhatestű baba hanggal, 28 cm
Alvótársat keresel? Ezzel a puha testű babával szórakozás lesz az alvás! Az interaktív baba a hasán levő gomb megnyomásával sír, nevet és gügyög.
Egyéb információ

a baba mérete 28 cm
6-féle hangot ad összesen
ajánlott korcsoport 10 hónap felett
3 155 Ft
3 155 Ft
Rongybaba pár, 20 cm
Ez a csibészes arcú, mosolygós szemű rongybaba pár sok kislány kedvence lesz. A babák teste textilből készült, és puha anyaggal van kitömve. A hajuk vastag fonalból áll, ezért nem fésülhető. A fiú és lány baba egymáshoz tökéletesen illő kék ruhácskát visel, igazi párt alkotva. A ruhadarabok könnyen le- és felhúzhatók.
Többféle színben.
1 748 Ft
1 748 Ft
Gyerekszoba bútorszett fából
Rendezd be a babaházad stílusosan! A gyerekszobád bútorait most egyszerre szerezheted be, amivel garantáltan jobb hangulatú lesz a babaház, és érdekesebb a játék. A különböző bútorokat a babákkal együtt használhatod és így életszerű szituációkat játszhatsz el. A bútorok fából készültek, ez biztosítja, hogy tartós berendezése lesz babaházadnak. Legyen igazi gyerekszobád!

Fa alkotóelemek száma: 5db

A kiváló minőségű Woodyland fajátékok mindegyike rendelkezik ...
4 680 Ft
4 680 Ft
Fürdőszoba bútorszett fából

Rendezd be a babaházad stílusosan! A fürdőszobád bútorait most egyszerre szerezheted be, amivel garantáltan jobb hangulatú lesz a babaház, és érdekesebb a játék. A különböző bútorokat a babákkal együtt használhatod és így életszerű szituációkat játszhatsz el. A bútorok fából készültek, ez biztosítja, hogy tartós berendezése lesz babaházadnak. Legyen igazi fürdőszobád!

Fa alkotóelemek száma: 4db

A kiváló minőségű Woodyland fajátékok mindegyike rendelkezik az ITC Tanúsító Intézet fajátékokra vonatkozó biztonsági tanúsítványaival, így bizonyítottan alkalmas a gyermekek motorikus, mozgásszervi képességeinek fejlesztésére. Minden játék a legmagasabb nemzetközi általános irányelveknek megfelelően lett tesztelve, így méltán viselik a Biztonságos Játék titulust. Mindez garancia arra, hogy a gyermekek nem csak kiválóan szórakozhatnak, hanem megfelelő körülmények között fejleszthetik képességeiket is.

3 930 Ft
3 930 Ft
Klasszikus család fa baba szett
A babaházakkal kompatibilis méretű klasszikus fából készült babaszett, melyben a család minden tagja megtalálható. A gyerekek a klasszikus babákkal különböző jeleneteket játszhatnak el, így téve érdekesebbé a szerepjátékot a babaházban. Amíg apuka a kertben tüsténkedik, addig anya a konyhában főz, a gyerekek pedig a nappaliban játszanak. Te hogy képzeled el a család hétvégéjét?

A szett tartalma:

- Apuka

- Anyuka

- Fiú gyermek

- Lány gyermek


Mérete: 10-12cm magas...
3 507 Ft
3 507 Ft


Sorrend:

Webáruház készítés